Here you will find photos that were taken during events in which MINCE played a part. Examples of such events are: the annual MINCE Award ceremony, the annual MINCE cooking event and other such occasions. It is much appreciated if you provide us with your photos for publication at this website. Please arrange this by contacting our chairman ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ). At this moment there are 3 gallery's.

  • Cooking Event
  • MINCE Awards 2008
  • MINCE Basic Exam

MINCE Awards 2008

Voorafgaand aan de uitreiking, wordt de aanwezigen een ogenblik aandacht gevraagd.

MINCE Cooking Event

MINCE kookdag Gedurende de eerste van onze jaarlijkse kookdag, was een groep MINCE vertalers, gebruikers en certificeerders bezig met het in Kookstudio Bon Chef! bereiden en nadien consumeren van een heerlijke maaltijd. Het resultaat was een diner waarvoor een Michelin-restaurant zich niet schamen zou!

Nienke, de Chef, Hans en Jos snijden uien en andere ingredienten.

MINCE Basic Exam

Het was hard werken voor deze groep van zes deelnemers! Na afloop is een stapel met het resultaat van hun arbeid naar de correctors gestuurd.

Kijk deze MINCE specialisten eens hard en geconcentreerd werken! Ze hebben helemaal niet in de gaten dat deze foto wordt genomen! These MINCE specialists are working hard and focused! They don't even notice this snapshot being taken!

 

Latest News

VIP

Versatility In Personalities Ensure the success of...
Read more...
Bartosz and VIP

Bartosz and VIP

Bartosz (Arnhem, Hilversum) decided today to participate...
Read more...

MINCE model summary

An extremely brief summary of the main MINCE model...
Read more...

MINCE measurement method

In this approximately 1,5 minute video message, there...
Read more...
Royal Bank of Scotland

Royal Bank of Scotland

10 November 2010 - The Royal Bank of Scotland decided...
Read more...
eerste VIP-meting uitgevoerd

eerste VIP-meting uitgevoerd

There are no translations available. 9 juni 2010 -...
Read more...

Contact

Questions? Please contact us.