Nieuws

MINCE model

Een zeer beknopte uitleg van het MINCE model, de Towers, Criteria en Levels. Ook wordt aangeduid welke betekenis deze specifieke kenmerken van het model voor organisatie volwassenheid in zich bergen.

Lees meer...

 

MINCE meetmethode

In deze videoboodschap van ongeveer anderhalve minuut wordt zeer beknopt uiteengezet op welke wijze MINCE metingen in de praktijk plaatsvinden. Met name voor een eerste, globale kennismaking is dit een zinvolle aanvulling.

Lees meer...

 

Bartosz en VIP

Bartosz logoBartosz (Arnhem, Hilversum) besloot vandaag mee te gaan doen aan het VIP-onderzoek. Remco Meisner gaf in Hilversum aan een verzamelde groep medewerkers uitleg over wat deelname inhoudt en welke resultaten daaruit voortkomen. Men was enthousiast.

Lees meer...

 

Korte film de Verbeelding

Op vrijdag 30 mei 2008 is de korte film (10 minuten) De Verbeelding, waarin het MINCE verandertraject bij drie Nederlandse organisaties is gevisualiseerd, in Utrecht vertoond aan een klein groepje belangstellenden.

Lees meer...

 

MINCE Award 2008

Op vrijdag 25 april 2008 is aan de Nuon Consultancy Group de MINCE Award 2008 uitgereikt. Deze jaarlijkse Award is daarmee voor de eerste maal geschonken aan een organisatie die zich inzet voor de verspreiding van kennis en toepassingsmogelijkheden van het MINCE model.

Lees meer...

 

MINCE Basic Exam

Op vrijdag 30 Mei 2008 deed een grote groep kandidaten z'n best voor het succesvol afleggen van het MINCE Basic Exam (daarvan werden ook een paar pfoto's gemaakt). Na afloop van dit examen is een grote berg met de resultaten ter beoordeling opgestuurd naar de MINCE examinatoren.

 

Lees meer...

 

Presentatie bij Logica

Op dinsdag 16 september 2008 vond tussen 18:00 en 20:30 uur een workshop plaats rondom het MINCE model voor projectmatige volwassenheid in de multimediale ruimte bij Logica in Rijswijk. Om 17:00 uur werd begonnen met een warme maaltijd. Daarbij kwam het meteen al tot een ongedwongen uitwisseling van praktijkervaringen van de aanwezige 50-60 project-, programma- en resource managers van Logica.

 

Lees meer...

 

Mince en sogeti

Op woensdag 17 september 2008 vond 's avonds vanaf 18:00 uur bij Sogeti in Vianen een bijeenkomst plaats waar MINCE voor het voetlicht werd geplaatst ten overstaan van de medewerkers van deze organisatie en een groep geselecteerde klanten.

Lees meer...

 

Royal Bank of Scotland

RBS10 november 2010 - De Royal Bank of Scotland heeft zich gemeld als deelnemer aan het VIP-onderzoek bij de Vrije Universiteit. Een onderdeel van het onderzoek wordt gevormd door het MINCE model. De MINCE2 Foundation is zeer verheugd met deze nieuwe deelnemer, waarachtig een partij die zowel voor het VIP-onderzoek als voor het MINCE model voor organisatie volwassenheid toegevoegde waarde vertegenwoordigt.

Lees meer...

 

eerste VIP-meting uitgevoerd

9 juniVIP-logo 2010 - De allereerste meting in verband met het VIP-onderzoek (Vrije Universiteit) heeft bij Chess in Haarlem plaatsgevonden. Binnen een periode van circa twee kalenderweken wordt nu het VIP-report geproduceerd, op grond waarvan de betreffende organisatie een "cijferlijst" ontvangt en, daarnaast, een reeks verbetersuggesties. De deelnemers toonden zich zeer voorkomend en belangstellend. De enquête is door een grote groep van de benaderde individuele medewerkers ingevuld en dat is een uitstekende indicator voor de betrouwbaarheid van de 'flow'-meting. De gesprekspartners ten behoeve van de interviews zaten op de praatstoel - uitstekend!

Lees meer...

 

De Verbeelding

Developed by JoomVision.com

Laatste nieuws

VIP

  Versatility In Personalities Zorgt ervoor dat...
Lees meer...
Bartosz en VIP

Bartosz en VIP

Bartosz (Arnhem, Hilversum) besloot vandaag mee te...
Lees meer...

MINCE model

Een zeer beknopte uitleg van het MINCE model, de Towers,...
Lees meer...

MINCE meetmethode

In deze videoboodschap van ongeveer anderhalve minuut...
Lees meer...
Royal Bank of Scotland

Royal Bank of Scotland

10 november 2010 - De Royal Bank of Scotland heeft...
Lees meer...
eerste VIP-meting uitgevoerd

eerste VIP-meting uitgevoerd

9 juni 2010 - De allereerste meting in verband met...
Lees meer...